torsdag 26. mai 2011

Onsdagsregatta nr. 4 2011

Endelig var flere av det faste mannskapet tilbake i båten, dog med ujevn erfaring fra tidligere. Kjærkomment var det å ha Øyvind tilbake, som jo har seilt aktivt med Team RFC siden starten i 2007. Med litt bedre kjennskap til alle våre tau, tamper og rutiner, gikk det noe bedre enn forrige onsdag, men fortsatt er det en del som gjenstår før vi kan kalle det å gå på skinner...

Det blåste godt denne dagen, så 4 på rekka var et minimum. En femte biff hadde absolutt ikke gjort noe. Skipperen beordret 2'ern på dekk, noe det ble stilt spm til, men som kanskje i etterkant viste seg å være mer enn nok :)

Det kan være noe tricky å starte på nord-vestlig vind i Bundefjorden, så også denne dagen. Vinden er ikke akkurat stabil i le av Malmøya, men slørestart ble det. Vi gjorde en god start, og hadde fin fri vind. Manglet kanskje noe på farten, men det kommer utover i sesongen.

Bane 14 passet perfekt for vindretning og styrke (8-4-8-1). Vi skulle gjerne seilt fra både Expresser og Drake'n, men da må vi gjøre det meste hakket bedre :)

Imponert over at Kristian (alias Rasmus) fortsatt er gira på seiling, etter fjorårets Færderdebut... hehe...

Det ble til slutt en 5. plass i liten LYS, noe som vi må si oss fornøyd med. Overall endte vi på en 14. plass.

Crew for dagen:
CR
Kristian
PW
Øyvind

Sammenlagt ligger vi foreløpig på en 3. plass i liten LYS og 17. plass overall.

Bilder tatt av Erik Solberg og Erik Kristiansen (begge fra Team Extreme):

Ingen kommentarer: