torsdag 20. mai 2010

Onsdagsregatta nr. 3 & 4 2010

Årets første onsdagsregatta befant Team RFC seg på Skjæret som startmannskap. På regatta nr to, manglet storseilsfall, og dermed ble denne dagen (da man hadde mannskap tilgjengelig - Øyvind og Christian) benyttet til å ta ned masten for å rette på dette problemet.


Årets første onsdagsregatta hvor team RFC seilte ble derfor nr 3 i serien. På grunn av Helly Hansen Skagen Race, var det får båter på linjen i begge klasser. Det stilte totalt 4 båter i hver klasse. Vinden holdt seg ganske godt utover kvelden, og det ble en fin seilas.

Vi tok en 2. plass i liten LYS-klasse og samme resultat ble det også overall :) For resultater se her for liten klasse og her for overall.

Crew for dagen:
CR
Anders
Christian


I den 4. regattaen for året gikk det ikke like bra for oss. Med særdeles lite vind og ingen kommende solgangsbris, ble det en laaang seilas uten målgang for 9 av 12 startende i liten klasse, og vi dessverre en av disse. Banen som var valgt var 4-8 [B] - 3 [S], og etter å ha drevt en god halvtime ved 8'ern, kom det et lite drag som dro oss til 3'ern, men der døde det igjen og ca 2100 valgte vi å gi oss. For resultater i liten klasse se her og overall se her.

Crew for dagen:
CR
Christian
Knut
Kristine

For foreløpig sammenlagtliste se her for liten klasse og her for overall.

Ingen kommentarer: