torsdag 8. mai 2008

Short update

Etter flere timer med sliping, pussing, priming, bunnstoffing, vasking, polering og voksing, kom TFC endelig på vannet fredag 2. mai. Anders og undertegnede møtte opp på Oppegård Båtforening klare til utsett kl 1400, men til alt hell hadde kranen røket en o-ring i hydraulikken, så denne måtte komme på plass (tok ca en time). Deretter passet det jo kranføreren ypperlig å vaske ned kranen før han fortsatte utsetting - han var jo tross alt bak skjemaet!!!

Vi fant en egnet båtplass for kapring for en natt, og kom oss tilbake på jobb til ca kl 1700 - bare 2 timer etter planlagt tilbakekomst...

Lørdag 3. mai ble båten rigget med god hjelp fra mr. fiks (Øyvind). Vi fikk oss et "gledelig" møte med en av foreningens andre medlemmer som visstnok brukte kun 20 minutter på å sette opp sin såkalte jollerigg... Kremidioten brukte godt over timen på manøvren (etter først å ha prøvd og feilet, overlatt kranen til oss og så kommet tilbake for å få det til, og så klare å kjøre avgårede (kloss oppi oss - nesten kollisjon) med kranen fortsatt festet til masten...). Da var det over 2 timer siden han først mente han brukte 20 min... Vi fikk mekket litt på båten før vi putret over til KNS og vår nye båtplass for sesongen :-)

Søndag 4. mai tok Anders og jeg oss en første prøveseiling med TFC. Det var lite vind til å begynne med, men det tok seg opp utover ettermiddagen. En god dag på vannet, med strålende sol og varme :-)

Det gjenstår fortsatt litt småmekking, men det kommer litt etterhvert.

Gleder meg til en hel seilsesong med TFC!!!

Ingen kommentarer: